Vem vill locka håret i förbifarten?


Vi kör en lustifikation till innan jag stänger maskineriet för natten – jag hoppas få sova HEEELA natten nu. Det blev inte många timmar den natt som gick heller. Nu är det svalare ute och svalare inne och jag har t o m stängt fönstret. Då slipper jag ljudet från brandbilar och andra sirener och det kan hjälpa till på vägen mot en god natts sömn. Den första sedan natten till i fredags förra veckan hemma i så fall. Hittills har det bara handlat om 3,5-4,5 timmar per natt. Det går inte att hålla på så! Sov Reimer, sov!

Men det jag skulle skriva om i det här inlägget är det som syns på bilden nedan. Jag hittade apparaten på damtoaletten på Kelowna International Airport ikväll. Vem kommer på att man vill locka håret när man är på väg till sin flight? Någon som haft så bråttom hemma att man inte hunnit med att böja till håret? Men har man haft så bråttom har man knappast tid på flygplatsen heller. Ja, jösses kors! Tjejigt rosa är den också. Feministerna hemma hade fått spader.

Nu är det natti-natti härifrån! Jag har inget på agendan i morgon förrän kl 11 då jag ska vara på Choices Markets Yaletown för att gå en guidad tur bland maten med inriktning på det som är bra för sköldkörtelpatienter, reumatiker och de stackarna som har rosacea. Efter det finns det några förslag på aktiviteter – det är dock inomhus som gäller i morgon. Enligt väderprognosen ska det blåsa halv storm och regna 55 millimeter.

nyhet_locka_140923_text

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s