Tävling

Innan planet landade i Honolulu tidigt på lördagsmorgonen den 27 september kläckte jag idén om att ha en tävling här på bloggen. Den går ut på att de som vill vara med ska svara på ett antal frågor där svaren finns här på min blogg och på anslutande länkar till det jag varit med om. 1,x,2-frågor är för enkelt, tävlande måste anstränga sig lite. Enklast är att du skriver ut denna sida, surfar runt, skriver svaren på bladet och sedan fyller i formuläret här på skärmen.

Sista dagen för att vara med i tävlingen är söndagen den 12 oktober kl 20 svensk tid. Två fina priser utlovas – ett från Vancouver och ett från Honolulu. Vilket du helst vill ha om du vinner fyller du i här nedan – vill båda vinnarna ha exempelvis priset från Vancouver är det den som först skickat in sina svar som har första tjing.

Värdet på respektive pris är ca 200 svenska kronor. Båda priserna är lämpliga för kvinnor. Priset från Honolulu är mer lämpligt för män än det som är inhandlat i Vancouver – ha gärna det åtanke när du väljer!

När du fyllt i fälten nedan måste du klicka på ”Skicka” under sista fältet och alldeles ovanför ikonen för ”dela på Facebook”. När du gjort det får du upp en ”tacksida” med alla frågor och svar i komprimerad form. Det är bekräftelsen på att ditt bidrag har skickats till min inbox. Om du tror dig glömma bort vad du svarat kan du skriva ut ”tacksidan” och sedan jämföra med de rätta svaren när jag publicerar dem här på bloggen efter kl 20 söndagen den 12 oktober.

4 reaktioner på ”Tävling

  1. Jag bara säger, det här var klurigt. Var tvungen att ta mig an detta innan jobbet idag. Visst har man lärt sig mycket. Vinst eller inte så var det väldigt kul att få gnugga geniknölarna lite och hoppet är ju det sista som överger en. Ser redan nu fram emot ditt nästa äventyr för att inte tala om nästa kokbok. Hoppas du hinner innan jul ……………….eller ! ?

    Gilla

    • Hej! Jag funderade på kokboken när jag var ute och gick i morse. Jag tror att jag får svårt att hinna med den till jul. Men i så fall är påsk absolut deadline. Troligen behöver jag vintern på mig också – just nu och fram till slutet av november har jag väääldigt mycket att göra.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s