Bilder från paradiset 2014-10-02

Detta bildspel kräver JavaScript.

4 reaktioner på ”Bilder från paradiset 2014-10-02

 1. Oj, oj, oj, så mycket vackra bilder. Det var såhär jag tänkte mig Hawaii, blå himmel, blått hav, vita stränder och palmer, detta måste ju vara en del av jordens paradis. Hade ingen aning om att det kommer så mycket skräp till en del stränder från olika håll. Det här har verkligen varit en lärorik resa. Att uppleva den på bild är en sak, många av bilderna är rena vykortsdrömmen men du som har upplevt allt det här på plats det bara måste vara en riktig höjdare. Undrar vad du har för planer för ditt nästa utflyktsmål ………………. ???????????????????

  Gilla

  • Jag har inga fler bokade resor just nu. Däremot har jag en fundering. Vi är ju lediga länge kring kommande jul och nyår även i år och det troliga är nog att det blir en golfresa nyårsveckan. Bortsett från det vill jag väldigt gärna åka till Kambodja, men då blir det en organiserad resa dit. Det är INTE en plats man som tjej åker till på egen hand. Helt oupptäckt är Sydamerika, men det har aldrig lockat. Det känns farligt.

   Gilla

 2. Så otroligt vackert!!! Kambodja är väldigt fint och väldigt fattigt. Var där nyår 2006 när vi bodde i Bangkok. Vi var tyvärr bara i Pnom Phen som var helt galet. Hade velat åkt till kusten men tid fanns inte då. Jag har alltid velat resa till Vietnam. Skaffade visum dit 2002 med en kompis men kompisen ändrade sig sen så det blev bara rundresa i Thailand den gången…..

  Gilla

  • Vietnam har folk börjat åka till om de redan varit i Thailand 20 gånger.
   Kambodja är nog det som står överst på önskelistan just nu (åsså LA!) Jag har läst många fantastiska böcker från Kambodja och det är ett land som fängslar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s