Fredag morgon, packar – och frågorna till tävlingen är klara


nyhet_packar_141003Här börjar klockan närma sig halv sju på morgonen och solen är på väg upp över paradiset. Jag vet att jag inte var så entusiastisk i lördags, men då hade jag bara sett Waikiki Beach på andra sidan gatan och det är inte så mycket att hänga i julgranen i jämförelse med allt annat jag sett här på Oahu, men det finns paradisplatser och jag kan absolut tänka mig att återvända.

För en stund sedan hörde jag förresten på nyhetssändningen att Norwegian har planer på att börja flyga hit. Det kanske kan vara något?

Det mesta är nu packat och strax ska jag äta resterna i kylskåpet till frukost. Blåbär, papaya, fröer, hackade dadlar och mandelmjölk bjuder huset på idag. En rostad macka med välkryddad linshummus blir det också. Brödet är gjort på brunt rismjöl. Det är inget att tugga i, men så länge det inte är vetegluten är jag nöjd.

Efter det blir det stranden och strax innan kl 12 får jag masa mig upp till hotellet igen och byta om och stänga väskan. Klockan 13 ska jag ha lämnat rummet och då har jag två timmar kvar att förströ mig på innan ”shuttlebussen” kör mig till flygplatsen. Incheckningsmail från Air Canada kom under natten och jag har fyllt i formuläret och är klar med den biten. 25 CAD fick jag betala för väskan hit och 23 USD för väskan tillbaka.

Jag har klurat lite på vilka frågor ni ska svara på för att vara med i tävlingen där priserna är två – ett från Vancouver och ett från Honolulu. Jag tror att jag är klar med dem nu, men de kommer inte att publiceras förrän jag är hemma söndag eftermiddag svensk tid – om planen flyger enligt tidtabellen – så sluta inte kika in här bara för att jag sätter mig på Air Canada till Vancouver kl 20.25 i kväll, hawaiiansk tid.

5 reaktioner på ”Fredag morgon, packar – och frågorna till tävlingen är klara

 1. Trevlig resa hem till Sverige. Ska bli spännande med tävlingen. Även om man hängt med bra kan det vara något man missat. Alla som läser är säkert riktigt taggade nu. Desto roligare blir det ju om vi är många som tävlar. Vi hörs på bloggen nästa vecka och god tur till samtliga tävlande även om man måste vara lite ego och hoppas bli den lyckliga.

  Gilla

  • Det är bra! Man ska vara ego, gå ut i täten och tänka positivt. Du är en av mina trognaste läsare så ansträng dig nu på upploppet! Ge järnet! Jag hoppas precis som du att det blir många tävlande. Utslagsfrågan blir nog svår 😉

   Gilla

 2. Jag är taggad till max! Tänkte lite på alla fina bilder du tagit, ska du inte försöka sälja dem till någon resesajt, resetidning el dylikt? Kanske Expressen RES vill ha??? Det är ju vykortsbilder allihopa! Ha nu en trevlig säker flygning hem!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s