Bilder från Waikiki Beach 2014-10-01

Detta bildspel kräver JavaScript.

6 reaktioner på ”Bilder från Waikiki Beach 2014-10-01

  • Ja, visst blev det bra!!! Synd att jag inte kom på det på North Shore! Jag har en Olympus systemkamera med två olika objektiv och den kan man ställa in på porträtt, närbilder (andra än porträtt), landskap osv. Men det finns även en som heter Scene och där väljer man olika alternativ. Jag valde strand/snö. Jag brukar köra helautomatiskt, men jag ska börja anstränga mig lite mer. Manuellt finns också så klart, men som jag brukar säga: när det är färdigpillat där har objektet hunnit försvinna.

   Gilla

 1. Så smidigt med automat, men jag kör allt manuellt eftersom jag har världens bästa lärare här. Är det något frågar jag bara honom. Väldigt smidigt! Men förstår absolut, finns inte tid att stå och pilla med kamerainställningarna när man ska ta en bild och vips så är ögonblicket förbi. Har hänt mig massor av gånger….

  Gilla

 2. Ja, vad ska man säga, hänförande vackert är väl rätt ord. Resekatalogerna kan inte göra det bättre än du gjort på din resa. Så Tusen Tack för allt vackert du visar dina bloggläsare. För egen del är och blir det bara en dröm men jag håller drömmen vid liv genom att hänga med här.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s