Hula-hula på Ala Moana


Jag glömde alldeles bort att berätta att det igår var hula-hula-dans på Ala Moana! Senare kom det upp tre damer på scenen, men det var svårt att fånga alla tre på en och samma bild uppifrån och samtidigt få till skärpan.

Det dansades på köpcentrats scen när jag hade varit på Bubba Gump och ätit mahi mahi. Bubba Gump är väl ett tämligen turistiskt ställe, men jag måste säga att maten är riktigt bra. Jag provade restaurangkedjan första gången i Tokyo i maj/juni och det var det godaste jag åt på den resan. Här var det också jättebra och de hade en glutenfri meny. På den var det inte lika många rätter att välja bland så klart eftersom många faller bort i och med att gluten försvinner, men jag åt med god aptit.

Mahi mahi är en delfinfisk (så står det när man söker det på nätet) och tips om den hade jag fått från min kompis Lena i Los Angeles – tack Lena för det, det lär bli mahi mahi fler gånger på den här resan. Jag skulle vilja likna köttet lite vid kycklingens, men det är lösare än kycklingen. Det var 100 år sedan jag skar i en kyckling, men där måste man väl ha kniv för att dela det i bitar. Mahi mahi faller mer isär när man sätter gaffeln den. Synd att det inte finns i Sverige, men djurrättsaktivisterna hade väl fått hjärtinfarkt om det stått ”delfinfisk” på ICA Maxis lista över dagens erbjudanden …

Under bilderna finns en instruktionsfilm om hur du lär dig dansa hula-hula. Kör hårt! 😉

nyhet_hula_hula_140928_text_1 nyhet_hula_hula_140928_text_2 nyhet_hula_hula_140928_text_3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s