Shop ‘til you drop


Nu är det strax dags för stekt tonfisk med en varm sallad gjord på blekselleri, babyspenat, koriander, vitlök och lite getost. Lite guacamole blir det till också. Färdigrörd. Hade velat kolla lite TV i kväll också, men det är attan vad det är svårt att få på en TV numera. Ingen TV är den andra lik, det är visserligen en LG och där är jag hemma i menyerna, men ändå inte för det står ”no signal”. Men hur hittar jag vilken knapp jag ska trycka på för att få igång signalen?! Grrr! Får kolla på Rapport via datorn istället.

I eftermiddag har jag varit på Metrotown. Att ta sig dit var lätt som en plätt och det tog kanske en kvart med Skytrain. Inget byte. Bara att bänka sig. Jag åkte inte dit för att jag behövde handla något utan för att jag ville kolla hur det ser ut. Med sina 400 butiker är det British Columbias största centra. Hem kom jag med två bikinis och en marinblå handväska från Campo Marzio, se skissen här. Bredvid ligger Real Canadian Superstore, en megastor livsmedelsaffär med lite andra prylar också. De hade plommon som var i storlek med persikor. Helt galet.

En reaktion på ”Shop ‘til you drop

  1. Älskar stekt tonfisk! Har dock testat att laga det en gång men misslyckades totalt! Fick slänga fisken då den var som en skosula. Stekte nog alldeles för länge. Sen dess har jag inte vågat mig på det igen. Men beställer det gärna på restaurang. Vad är dina knep när du steker tonfisk? Hur blir den god?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s