Take off och touch down på vatten med Harbour Air


Gick igenom bilderna som rör dagens flygresa till Whistler och såg att det inte var fler än att jag kunde gå igenom dem ikväll också. Så nu kan ni gå in under Vancouver (British Columbia, Kanada) / Bilder från flyget till Whistler 2014-09-22 och titta.

Fler sådana här flygresor tänker jag inte göra. Planet som sådant var inte skrämmande på något vis och det hoppade inte ett dugg på vattnet, landningen kändes inte, men det var för hoppigt där uppe i luften för mig – och ändå hoppade det inte särskilt mycket. Det är jag som väldigt lätt blir illamående när det svänger och kränger.

Jag kommer ihåg en sträcka på fem mil mellan Rimini och Pisa för några år sedan. Det gick inte att vända och de där fem milen var inget annat än ren tortyr. Ett par år senare åkte jag runt några kilometer med en kompis i Valpolicella och det var inte kul på något endaste vis det heller. Min balans är mycket bra. I yogan kan jag stå på ett ben hur lätt som helst, till och med och blunda, men åka sådant som snurrar, kränger och hoppar – det går INTE. Kom ihåg det Reimer! Inga fler sådana påhitt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s