Guidad tur i livsmedelsbutiken Choices Markets Yaletown


Jag surfade in på Choices Markets Yaletown hemsida och såg att de arrangerar rundvandringar i butiken tillsammans med en dietist och näringsexpert. Man väljer inriktning själv – glutenfritt, måltid på 30 minuter, viktminskning, vegetariskt och veganskt, mat för att förhindra cancer, förstå vad som står på innehållsdeklarationen och hälsosamt ätande för barn. Fantastiskt!

En timma tar turen och den är gratis. Den lämpar sig från en till tio personer och jag har precis mailat dem att jag vill vara med på en sådan rundvandring lördagen den 20 september eller den 21:e. Jag hoppas att de har rundvandringar även på helgerna – annars får det bli onsdagen den 23:e. Så spännande!

När jag var i Vancouver sommaren 2010 handlade jag några gånger i butiken på Richards Street. Bland annat köpte jag sallader där man själv plockar vad man vill ha och så åt jag det i parken på andra sidan gatan, se inlägget för fyra år sedan. Deras grönsaksdisk var fantastisk och jag minns att frågade om jag fick ta en bild. Det fick jag, men den blir lite åt det suddiga hållet och gick inte att använda – jag får väl ta nya bilder med dietisten ”in action” den här gången kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s