Det blir en sväng via Seattle också


SAS har skickat ut röksignaler. De har en tidtabelländring till Vancouver. Jag såg det på deras hemsida för ett par veckor sedan, men när jag inget hörde om det tänkte jag att de hinner väl ändra några gånger till och i annat fall hör de av sig till mig personligen vad det lider.

Idag kom mailet och nu är det tänkt att jag ska byta plan en gång till. Köpenhamn-Chicago som tänkt och sedan vidare därifrån till Seattle. Det har jag inte jättestor lust med, men de erbjuder ett alternativ som är bra – direktflight lördagen den 20:e Köpenhamn-San Francisco och sedan vidare till Vancouver och framme kl 19.45.

Jag har kollat med Airbnb.com och ombokning kan göras, men det blir ett par hundra kronor dyrare om jag bokar av en natt eftersom jag fått nuvarande antal nätter till veckopris. Jag lär dock kunna hyra lägenheten från fredagen som tänkt och sedan dyka upp först på lördagkvällen. Jag får fundera över helgen tror jag.

UPPDATERAT: Jag ringde SAS igen för att förhöra mig om direkflighten till SF och då var svaret att eftersom det är Air Canada mellan SF och Van kan de inte boka om biljetten, utan då är det återbetalning och inbokning igen och slutnotan blir dyrare, så jag håller fast vid Chicago/Seattle och det är samma terminal i Chicago så det blir nog bra med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s