Hela resan fixad – åtminstone på papper


nyhet_flyg_honolulu_140331Febril resebyråverksamhet har pågått de senaste dagarna och nu är allt klart. Avresa från Köpenhamn den 19 september och sedan vidare till Honolulu med Air Canada på eftermiddagen fredagen den 26:e.

Sedan blir det till att åka långt. Jag har valt att boka in mig med hemresa från Honolulu fredagen den 3 oktober på kvällen. Early in the morning, det är sex timmars flygresa mellan Honolulu och Vancouver och en tidsskillnad på tre timmar, landar jag i Kanada igen och sedan får jag vänta ca 6 timmar på att planet till Europa går hem igen.

Alternativet hade varit att landa vid midnatt i Vancouver, boka in mig på ett hotell och kanske komma dit vid 2-tiden på morgonen för att sedan gå upp kl 8 och betala 700-800 kronor för det. Som den smålänning jag är så känns det oekonomiskt.

Kl 20.25 går planet från Honolulu på fredagen. Då är klockan 08.25 lördag morgon i Sverige. Kl 13.20 söndagen den 5:e landar jag med SAS i Köpenhamn. Det innebär att jag får en resa hem på ca 30 timmar, men det är från andra sidan jordklotet jag ska ta mig hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s