Boendet i Vancouver är bokat


nyhet_boende_140125Jag ser ut att ha bokat ett fynd i Vancouver nu tidig lördagmorgon.

På Booking.com hittade jag Suite Living Apartments i hörnet Smithe Street och Seymour Street. Därifrån är det ett halvt kvarter till Robson Street, som väl kan beskrivas som huvudgatan i centrala Vancouver, och ett och ett halvt kvarter från Skytrainstationen Vancouver City Centre med direkttåg, Canada Line, till flygplatsen. Det känns inte som att det kan bli bättre än så.

I vanlig ordning gäller förstås att boendet kan avbokas utan kostnad. I det här fallet är den 6 september sista avbokningsdag.

UPPDATERAT 2014-02-18: Boendet är avbokat. Jag fick ett konstigt meddelande om att säkerhetskoden på fyra siffror inte kommit med. Jag försökte ett par gånger till, men organisationen som sköter lägenhetsuthyrningen återkom med samma besked. De ville ha siffrorna vid sidan om bokningen. Det gick jag inte med på och avbokade istället. Grejen är att det inte går att registrera bokningen om inte siffrorna anges så jag ansåg det säkrast att avboka. Det är ett tag kvar tills avresa så jag har gott om tid 😉

UPPDATERAT 2014-03-29: Nu är boendet i alla fall bokat och det blev via Airbnb.com. Läs mer om detta under rubriken Boende.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s